AH verspakket Mexicaanse bowl
Fijngesneden bloemkool, zoete aardappel en kidneybonen komen samen in deze 'Mexicaanse' bowl. Voeg kip en avocado toe en je bent klaar. Olé!
25 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Verhit ⅔ van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de kipfiletreepjes in ca. 4 min. goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak 8 min. mee. Voeg de laatste minuut de kruidenmix toe en bak mee.
Snijd ondertussen de eetrijpe avocado in plakjes en halveer de cherrytomaten.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en wok de bloemkoolrijst 2 min. op hoog vuur.
Verdeel de bloemkoolrijst over de borden en verdeel hier het groente-kipmengsel, de avocado, cherrytomaten en smokey-yoghurtdressing over.
AH verspakket Mexicaanse bowl
Fijngesneden bloemkool, zoete aardappel en kidneybonen komen samen in deze 'Mexicaanse' bowl. Voeg kip en avocado toe en je bent klaar. Olé!
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ⅔ van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de kipfiletreepjes in ca. 4 min. goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak 8 min. mee. Voeg de laatste minuut de kruidenmix toe en bak mee.
Snijd ondertussen de eetrijpe avocado in plakjes en halveer de cherrytomaten.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en wok de bloemkoolrijst 2 min. op hoog vuur.
Verdeel de bloemkoolrijst over de borden en verdeel hier het groente-kipmengsel, de avocado, cherrytomaten en smokey-yoghurtdressing over.
vegatip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el zonnebloemolie
300 g kipfiletreepjes
1 AH gesneden verspakket Mexicaanse bowl
1 eetrijpe avocado