AH verspakket maaltijdsalade caesar met pasta
Ideaal voor een makkelijke avond: deze maaltijdsalade met kip is zo gemaakt. Een feestje voor iedereen aan tafel.
25 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Breng in een pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de penne toe en breng opnieuw aan de kook. Voor een stevigere pasta (al dente) laat 8 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Voor een zachtere pasta, laat de penne ca. 2 min. langer koken, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng de pasta met de helft van de dressing en de helft van de olijfolie. Houd de pasta apart.
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilets in ca. 18 min. gaar en goudbruin op middelhoog vuur, keer halverwege.
Breng ondertussen in een pan een flinke laag water aan de kook en kook de sperziebonen 8-12 min. Voeg na 2 min. de eieren toe, giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de cherrytomaten, snijd de bosui in dunne ringen en de kip in schuine plakken.
Verdeel de romainesla over de borden en leg hier de gekookte sperziebonen, gekookte pasta, gehalveerde cherrytomaten, eiparten, bosui en kipfilet op.
Garneer de salade met de rest van de dressing.
AH verspakket maaltijdsalade caesar met pasta
Ideaal voor een makkelijke avond: deze maaltijdsalade met kip is zo gemaakt. Een feestje voor iedereen aan tafel.
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de penne toe en breng opnieuw aan de kook. Voor een stevigere pasta (al dente) laat 8 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Voor een zachtere pasta, laat de penne ca. 2 min. langer koken, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng de pasta met de helft van de dressing en de helft van de olijfolie. Houd de pasta apart.
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilets in ca. 18 min. gaar en goudbruin op middelhoog vuur, keer halverwege.
Breng ondertussen in een pan een flinke laag water aan de kook en kook de sperziebonen 8-12 min. Voeg na 2 min. de eieren toe, giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de cherrytomaten, snijd de bosui in dunne ringen en de kip in schuine plakken.
Verdeel de romainesla over de borden en leg hier de gekookte sperziebonen, gekookte pasta, gehalveerde cherrytomaten, eiparten, bosui en kipfilet op.
Garneer de salade met de rest van de dressing.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH maaltijdsalade caesar met pasta verspakket
2 el milde olijfolie
2 kipfilet
2 middelgrote scharreleieren