AH verspakket Libanese wrap met bloemkool
Vanavond koken we vegetarisch, en dat is heerlijk met deze wrap met bloemkool, geïnspireerd door smaken uit de Libanese keuken.
25 min. bereiden
7 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Breng het water, de rodewijnazijn en suiker aan de kook. Voeg zodra het mengsel kookt de rode uien toe, haal van het vuur en laat afkoelen.
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de kruidenmix en meng met de bloemkoolroosjes.
Rooster de bloemkool in 15-20 min. goudbruin en gaar, schep halverwege om.
Verwarm ondertussen de wraps in een koekenpan ca. 15 seconden per kant.
Besmeer de wraps met de hummus en beleg met de veldsla, geroosterde bloemkoolroosjes, zoetzure ui, amandel-abrikoosmix en verkruimel de feta erover.
AH verspakket Libanese wrap met bloemkool
Vanavond koken we vegetarisch, en dat is heerlijk met deze wrap met bloemkool, geïnspireerd door smaken uit de Libanese keuken.
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Breng het water, de rodewijnazijn en suiker aan de kook. Voeg zodra het mengsel kookt de rode uien toe, haal van het vuur en laat afkoelen.
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de kruidenmix en meng met de bloemkoolroosjes.
Rooster de bloemkool in 15-20 min. goudbruin en gaar, schep halverwege om.
Verwarm ondertussen de wraps in een koekenpan ca. 15 seconden per kant.
Besmeer de wraps met de hummus en beleg met de veldsla, geroosterde bloemkoolroosjes, zoetzure ui, amandel-abrikoosmix en verkruimel de feta erover.
bereidingstip:
algemeen:
biertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml water
100 ml rodewijnazijn
1 el kristalsuiker
1 AH Libanese wrap met bloemkool verspakket
75 g Griekse yoghurt
100 g hummus
75 g feta