Kaasquiche met wortel en komijn
bewaar
bewaar

Kaasquiche met wortel en komijn

Hang de (oranje) vlag maar buiten want het is feest met deze kaasquiche!

15 min. bereiden / 50 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Ontdooi het bladerdeeg. Verhit de olie in een koekenpan en bak de uien 3-5 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Schil ondertussen de winterpeen en snijd in plakjes van 1 cm.

Meng de eieren met de melk en kaas in een maatbeker. Breng op smaak met het komijnzaad, peper en eventueel zout.

Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Verdeel de ui over de bodem van de quiche en leg de plakjes peen er mooi op. Begin bij de randen en werk naar het midden toe. Schenk voorzichtig het eimengsel erbij. Dek de quiche af met aluminiumfolie en bak ca. 30 min. in de oven. Haal de folie eraf en bak nog ca. 20 min.

Serveer warm of laat afkoelen tot kamertemperatuur.

bereidingstipJe kunt de quiche 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal 1 uur voor het serveren uit de koelkast en serveer op kamertemperatuur.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasquiche met wortel en komijn

Hang de (oranje) vlag maar buiten want het is feest met deze kaasquiche!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig