Komkommer gevuld met salami en roomkaas
Voeg deze kleurrijke rolletjes van komkommer, salami en roomkaas toe aan je borrelassortiment!
Aan de slag
Snijd met een kaasschaaf de komkommer in de lengte in dunne linten. Dep ze goed droog met keukenpapier.
Leg een groot stuk vershoudfolie op je werkblad en leg de komkommerlinten er in de lengte op. Ze mogen elkaar een klein beetje overlappen. Beleg met de salami en besmeer met de zuivelspread. Rol de belegde komkommer met behulp van de folie strak op. Maak een knoop in de folie aan beide kanten van de rol en leg minimaal 30 min. in de koelkast.
Verwijder de folie en snijd de rol in 16 gelijke rolletjes (per 8 personen). Prik de rolletjes vast met een cocktailprikker.
Komkommer gevuld met salami en roomkaas
Voeg deze kleurrijke rolletjes van komkommer, salami en roomkaas toe aan je borrelassortiment!
null personen
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd met een kaasschaaf de komkommer in de lengte in dunne linten. Dep ze goed droog met keukenpapier.
Leg een groot stuk vershoudfolie op je werkblad en leg de komkommerlinten er in de lengte op. Ze mogen elkaar een klein beetje overlappen. Beleg met de salami en besmeer met de zuivelspread. Rol de belegde komkommer met behulp van de folie strak op. Maak een knoop in de folie aan beide kanten van de rol en leg minimaal 30 min. in de koelkast.
Verwijder de folie en snijd de rol in 16 gelijke rolletjes (per 8 personen). Prik de rolletjes vast met een cocktailprikker.
bereidingstip:
resttip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
5 plakken salami
100 g zuivelspread knoflook en kruiden
Dit heb je nodig
vershoudfolie