Zalmrolletjes met roomkaas
bewaar
bewaar

Zalmrolletjes met roomkaas

Zalmrolletjes doen het altijd goed op verjaardagsfeestjes en borrels. En met maar 5 ingrediënten zet je deze gezonde snack in no-time op tafel!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in de lengte in dunne plakken, het middelste stuk met de zaadlijsten wordt niet gebruikt. Snijd de komkommerplakken in de breedte doormidden. Snijd de zalm in plakken die net zo breed zijn als de komkommer.

Snijd de bieslook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil. Roer de bieslook en het citroenrasp door de roomkaas en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Leg een plak komkommer op het werkblad, besmeer met een dunne laag roomkaas en leg er een plak zalm op. Besmeer de zalm ook met een dunne laag roomkaas. Rol de komkommer voorzichtig op. Herhaal met de rest van de komkommer, zalm en roomkaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmrolletjes met roomkaas

Zalmrolletjes doen het altijd goed op verjaardagsfeestjes en borrels. En met maar 5 ingrediënten zet je deze gezonde snack in no-time op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig