Vegan bieten-knoflookmayo
Een heerlijk plantaardig sausje waar je van blijft dippen!
Aan de slag
Snijd de gekookte rode biet in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, en rasp de groene schil van de vrucht.
Doe de bietenblokjes, ½ van het limoenrasp, de vegan mayonaise, knoflook en mosterd in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep in een schaaltje en bestrooi met de rest van het limoenrasp.
Vegan bieten-knoflookmayo
Een heerlijk plantaardig sausje waar je van blijft dippen!
bijgerecht
null personen
245 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de gekookte rode biet in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, en rasp de groene schil van de vrucht.
Doe de bietenblokjes, ½ van het limoenrasp, de vegan mayonaise, knoflook en mosterd in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep in een schaaltje en bestrooi met de rest van het limoenrasp.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g gekookte rode bieten
1 limoen
150 ml vegan mayonaise
1 teen knoflook
1 tl mosterd
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker