Cinnabunnies
Paashaas-kaneelbroodjes? Wat een leuke twist op cinnamonrolls! Deze cinnabunnies maken je Pasen extra leuk en kleurrijk dankzij de gekleurde suikerdecoratie.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kaneelbroodjesdeeg in 6 gelijke plakken. Trek de uiteinden van de kaneelbroodjes 20 cm uit en vouw er daar 2 lussen van. Druk de bovenkant wat aan, zodat het puntjes worden. Dit worden de konijnenoortjes.
Verdeel de kaneelbroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 12-15 min. lichtbruin en gaar. Haal uit de oven en laat 15 min. afkoelen op de bakplaat.
Meng ondertussen de zuivelspread met de poedersuiker uit de verpakking tot een vloeibaar glazuur en verdeel over de broodjes.
Maak met de confettirondjes oogjes en een neusje en maak snorharen met de gekleurde hagel.
Cinnabunnies
Paashaas-kaneelbroodjes? Wat een leuke twist op cinnamonrolls! Deze cinnabunnies maken je Pasen extra leuk en kleurrijk dankzij de gekleurde suikerdecoratie.
null porties
180 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kaneelbroodjesdeeg in 6 gelijke plakken. Trek de uiteinden van de kaneelbroodjes 20 cm uit en vouw er daar 2 lussen van. Druk de bovenkant wat aan, zodat het puntjes worden. Dit worden de konijnenoortjes.
Verdeel de kaneelbroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 12-15 min. lichtbruin en gaar. Haal uit de oven en laat 15 min. afkoelen op de bakplaat.
Meng ondertussen de zuivelspread met de poedersuiker uit de verpakking tot een vloeibaar glazuur en verdeel over de broodjes.
Maak met de confettirondjes oogjes en een neusje en maak snorharen met de gekleurde hagel.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 deeg voor kaneelbroodjes
2 el zuivelspread naturel
1 buisje Dr. Oetker regenboogfantasie
Dit heb je nodig
bakpapier