Kippenbouten uit de oven
Kip uit de oven is misschien wel het allerlekkerst!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de kippenbouten met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de kippenbouten op hoog vuur in 3-4 min. rondom bruin.
Verdeel ze over de braadslee met het bakvet en bak in ca. 45 min. in de oven gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de kip te donker wordt.
Kippenbouten uit de oven
Kip uit de oven is misschien wel het allerlekkerst!
bijgerecht
null personen
625 kcal
10 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de kippenbouten met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de kippenbouten op hoog vuur in 3-4 min. rondom bruin.
Verdeel ze over de braadslee met het bakvet en bak in ca. 45 min. in de oven gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de kip te donker wordt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 scharrelkippenbouten
30 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
braadslee of ovenschaal (30 x 40 cm)