Citroensiroop maken
bewaar
bewaar

Citroensiroop maken

Niets schreeuwt meer zomer dan een zelfgemaakt glaasje citroenlimonade.

20 min. bereiden / 2 uur wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Pers de citroenen uit en meet 350 ml (per 20 porties) van het sap af, de rest van het sap gebruik je niet. Doe het citroensap met de suiker in een pan en breng op laag vuur aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat ca. 15 min. doorkoken tot een siroop.

Giet de siroop in de fles en in minimaal 2 uur laat helemaal afkoelen.

Giet een laagje siroop in een glas en voeg er water naar smaak aan toe.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citroensiroop maken

Niets schreeuwt meer zomer dan een zelfgemaakt glaasje citroenlimonade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig