Bietensap maken
Vandaag is rood de kleur van je sapje! Deze bietensap krijgt zijn dieprode kleur door, hoe kan het ook anders, de rode biet.
Aan de slag
Boen de bieten schoon en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de appels in kwarten, je hoeft ze niet te schillen. Doe de bieten en appels in delen in de sapcentrifuge. Vang de sap op.
Schenk het sap met behulp van een trechter in een glazen fles en bewaar tot 1 week gekoeld.
Bietensap maken
Vandaag is rood de kleur van je sapje! Deze bietensap krijgt zijn dieprode kleur door, hoe kan het ook anders, de rode biet.
null porties
65 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen de bieten schoon en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de appels in kwarten, je hoeft ze niet te schillen. Doe de bieten en appels in delen in de sapcentrifuge. Vang de sap op.
Schenk het sap met behulp van een trechter in een glazen fles en bewaar tot 1 week gekoeld.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g rauwe rode bieten
125 g friszoete appels
Dit heb je nodig
sapcentrifuge
trechter
glazen fles