Spaghetti met rode saus en witte kaas
bewaar
bewaar

Spaghetti met rode saus en witte kaas

Vergeet parmezaan (voor even). Deze keer maak je je klassieke pasta met witte kaas.

40 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn en snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan op laag vuur en fruit de knoflook en ui in 8 min. zacht en zoet. Voeg de tomaten en suiker toe en druk de tomaten met een lepel stuk. Breng aan de kook, roer door en laat 25 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Ris de blaadjes van de oregano en hak fijn. Verkruimel de witte kaas.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang 100 ml kookvocht (per 4 personen) op. Schep door de tomatensaus. Voeg eventueel wat kookvocht toe als het geheel nog wat te droog is. Verdeel over diepe borden. Verdeel de oregano en witte kaas erover.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met rode saus en witte kaas

Vergeet parmezaan (voor even). Deze keer maak je je klassieke pasta met witte kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig