Vegan ontbijtbowl met geroosterde amandelen
Een plantaardig ontbijt dat een succes is voor iedereen. Deze ontbijtbowl is je nieuwe favoriete begin van de dag.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur. Rooster het amandelschaafsel in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Pureer het zomerfruit, de bieten, havermout en de plantaardige soja-gurt in de blender tot een gladde smoothie.
Verdeel de rest van de plantaardige variatie op yoghurt over 4 kommen (per 4 personen) en maak met de smoothie een mooie swirl in de yoghurt. Garneer met het amandelschaafsel.
Vegan ontbijtbowl met geroosterde amandelen
Een plantaardig ontbijt dat een succes is voor iedereen. Deze ontbijtbowl is je nieuwe favoriete begin van de dag.
null personen
185 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur. Rooster het amandelschaafsel in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Pureer het zomerfruit, de bieten, havermout en de plantaardige soja-gurt in de blender tot een gladde smoothie.
Verdeel de rest van de plantaardige variatie op yoghurt over 4 kommen (per 4 personen) en maak met de smoothie een mooie swirl in de yoghurt. Garneer met het amandelschaafsel.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g amandelschaafsel
125 g diepvries zomerfruit
100 g gekookte rode bieten
50 g havermout
755 ml plantaardige soja gurt ongezoet
Dit heb je nodig
blender