Grapefruit-frambozengranita met munt
IJskoud genieten gaat zeker lukken met deze verfrissende grapefruit-frambozengranita met munt.
Aan de slag
Haal de muntblaadjes van de takjes. Houd een blaadjes per porties achter ter garnering en snijd de rest fijn. Schenk de Spa Fruit in de ovenschaal en meng de fijngesneden munt erdoor. Laat het mengsel in de vriezer in 5 uur bevriezen. Roer het na een uur elk halfuur los met een vork, zodat er grove ijskristallen ontstaan.
Schep de granita in de amuseglaasjes of coupes en garneer met de apart gehouden muntblaadjes.
Grapefruit-frambozengranita met munt
IJskoud genieten gaat zeker lukken met deze verfrissende grapefruit-frambozengranita met munt.
null porties
15 kcal
5 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Haal de muntblaadjes van de takjes. Houd een blaadjes per porties achter ter garnering en snijd de rest fijn. Schenk de Spa Fruit in de ovenschaal en meng de fijngesneden munt erdoor. Laat het mengsel in de vriezer in 5 uur bevriezen. Roer het na een uur elk halfuur los met een vork, zodat er grove ijskristallen ontstaan.
Schep de granita in de amuseglaasjes of coupes en garneer met de apart gehouden muntblaadjes.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7½ g verse munt
1¼ l Spa Fruit grapefruit raspberry
Dit heb je nodig
ovenschaal L (AH Spaaractie)
amuseglaasjes