Rosca de Galicia met 3 belegtips (advertorial)
Ook zo dol op zuurdesembrood? Probeer dan eens deze Spaanse schoonheid uit Galicië met 3 heerlijke belegtips.
Aan de slag
Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het brood in 3 stukken en snijd de stukken horizontaal doormidden. Besmeer de onderste helft van 1 stuk met de roomkaas en verdeel de veldsla, zalm en plakjes ei erover. Breng op smaak met peper. Besmeer de onderste helft van het tweede stuk met de fruitspread en verdeel de kalkoen en, in stukjes, de geitenkaas erover. Besmeer de onderste helft van het laatste stuk met de avocado-pestospread en verdeel de mozzarella, tomaat en kiemgroente erover.
Leg de bovenste helften op de onderste helften, druk licht aan en serveer.
Rosca de Galicia met 3 belegtips (advertorial)
Ook zo dol op zuurdesembrood? Probeer dan eens deze Spaanse schoonheid uit Galicië met 3 heerlijke belegtips.
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het brood in 3 stukken en snijd de stukken horizontaal doormidden. Besmeer de onderste helft van 1 stuk met de roomkaas en verdeel de veldsla, zalm en plakjes ei erover. Breng op smaak met peper. Besmeer de onderste helft van het tweede stuk met de fruitspread en verdeel de kalkoen en, in stukjes, de geitenkaas erover. Besmeer de onderste helft van het laatste stuk met de avocado-pestospread en verdeel de mozzarella, tomaat en kiemgroente erover.
Leg de bovenste helften op de onderste helften, druk licht aan en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgroot ei
125 g mozzarella
2 tastytomtomaten
1 avocado
2 el verse pestospread
400 g AH Excellent Rosca de Galicia
100 g roomkaas met bieslook
20 g veldsla
100 g gerookte zalm
2 el fruitspread cranberry granaatappel
50 g kalkoenborstfilet
30 g zachte geitenkaas naturel
15 g milde kiemgroente