Rosca de Galicia met 3 belegtips (advertorial)
bewaar
bewaar

Rosca de Galicia met 3 belegtips (advertorial)

Ook zo dol op zuurdesembrood? Probeer dan eens deze Spaanse schoonheid uit Galicië met 3 heerlijke belegtips.

20 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.  

Snijd het brood in 3 stukken en snijd de stukken horizontaal doormidden. Besmeer de onderste helft van 1 stuk met de roomkaas en verdeel de veldsla, zalm en plakjes ei erover. Breng op smaak met peper. Besmeer de onderste helft van het tweede stuk met de fruitspread en verdeel de kalkoen en, in stukjes, de geitenkaas erover. Besmeer de onderste helft van het laatste stuk met de avocado-pestospread en verdeel de mozzarella, tomaat en kiemgroente erover.

Leg de bovenste helften op de onderste helften, druk licht aan en serveer. 

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rosca de Galicia met 3 belegtips (advertorial)

Ook zo dol op zuurdesembrood? Probeer dan eens deze Spaanse schoonheid uit Galicië met 3 heerlijke belegtips.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig