Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet
Cottagecheese laat zich graag versieren. Bijvoorbeeld door een stukje peer of biet. Zo word je geroosterde bammetje verleidelijk lekker.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en leg de amandelen ernaast. Rooster ca. 8 min. in de oven.
Boen ondertussen de peer schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bieten in dunne partjes.
Besmeer de sneetjes brood met het cottagecheese en verdeel om en om de plakjes biet en peer erover. Hak de amandelen fijn en bestrooi het brood ermee.
Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet
Cottagecheese laat zich graag versieren. Bijvoorbeeld door een stukje peer of biet. Zo word je geroosterde bammetje verleidelijk lekker.
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en leg de amandelen ernaast. Rooster ca. 8 min. in de oven.
Boen ondertussen de peer schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bieten in dunne partjes.
Besmeer de sneetjes brood met het cottagecheese en verdeel om en om de plakjes biet en peer erover. Hak de amandelen fijn en bestrooi het brood ermee.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes volkorenbrood
40 g ongebrande amandelen
1 Conference peer
250 g gekookte rode bieten
400 g AH cottage cheese