Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas
Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.
Aan de slag
Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de conference-peren (schoongeboend) in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Hak de ongebrande amandelen grof. Besmeer de tortilla’s met 100% pindakaas naturel en de cottagecheese en verdeel de peer en amandelen erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.
Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas
Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.
null personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de conference-peren (schoongeboend) in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Hak de ongebrande amandelen grof. Besmeer de tortilla’s met 100% pindakaas naturel en de cottagecheese en verdeel de peer en amandelen erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 volkoren tortillawraps
2 Conference peren
50 g ongebrande amandelen
100 g AH 100% pindakaas naturel
200 g cottagecheese