Rijstepap met warme kersen en studentenhaver
bewaar
bewaar

Rijstepap met warme kersen en studentenhaver

Rijstepap ouderwets? Helemaal niet! We upgraden 'm met warme kersen en studentenhaver, daar kom je ongetwijfeld je bed voor uit.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst 8 min. en giet af. Doe de rijst samen met de melk in een steelpan en laat op laag vuur ca. 30 min. zachtjes koken. Roer regelmatig.

Verwarm ondertussen de kersen met de kaneel in een steelpan ca. 5 min. en pureer met een staafmixer glad. Hak de amandelen en studentenhaver grof.

Verdeel de rijstepap over kommen en verdeel de kersenpuree er in een swirl over. Bestrooi met de studentenhaver en amandelen.

bereidingstipJe kunt 1 dag van tevoren de rijst koken.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstepap met warme kersen en studentenhaver

Rijstepap ouderwets? Helemaal niet! We upgraden 'm met warme kersen en studentenhaver, daar kom je ongetwijfeld je bed voor uit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig