Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

John West

bewaar
bewaar

Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.

Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.

algemeenDit recept is ontwikkeld door John West. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)

Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig