Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)
Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.
15 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.
Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.
Platbrood met visvrije tonijn John West (advertentie)
Koken met John West: geniet van een heerlijke vegan lunch met plantaardige tonijn met de frisse smaak van tomaat en basilicum.
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.
Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 platbroden
½ komkommer
½ rode ui
125 g cherrytomaten
1 teen knoflook
135 g John West vegan visvrije tonijn tomaat basilicum
100 g AH plantaardige yoghurt soja ongezoet
100 g verse spinazie