Toast met witte bonenspread en gemarineerde rode ui
De snelste lunch maak je natuurlijk met restjes. Daarom gaan de witte bonenspread en de ingelegde rode ui van de avond ervoor op toast.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de amandelen 5 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen en hak grof.
Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Snijd de bosui in ringen.
Besmeer het brood met de bonenspread en verdeel de ui erover. Bestrooi met de amandelen en bosui.
Toast met witte bonenspread en gemarineerde rode ui
De snelste lunch maak je natuurlijk met restjes. Daarom gaan de witte bonenspread en de ingelegde rode ui van de avond ervoor op toast.
null personen
330 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de amandelen 5 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen en hak grof.
Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Snijd de bosui in ringen.
Besmeer het brood met de bonenspread en verdeel de ui erover. Bestrooi met de amandelen en bosui.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
40 g ongebrande amandelen
8 sneetjes volkorenbrood
1 bosui
4 porties witte bonenspread
4 porties ingelegde rode ui
Dit heb je nodig
broodrooster