Sandwich met kerrie-tuinerwten omelet
Een nieuwe twist op de omelet. Deze omelet is lekker smaakvol door de selderij en kerrie.
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de selderij fijn. Klop de eieren los met de selderij, kerrie, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en bak 2 min. Schenk het eimengsel erover en bak met een deksel op de pan op middelhoog vuur in ca. 8-10 min. gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in een broodrooster. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Verdeel de omelet over de helft van de sneetjes brood, dek af met de rest van het brood en snijd schuin door.
Sandwich met kerrie-tuinerwten omelet
Een nieuwe twist op de omelet. Deze omelet is lekker smaakvol door de selderij en kerrie.
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de selderij fijn. Klop de eieren los met de selderij, kerrie, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en bak 2 min. Schenk het eimengsel erover en bak met een deksel op de pan op middelhoog vuur in ca. 8-10 min. gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in een broodrooster. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Verdeel de omelet over de helft van de sneetjes brood, dek af met de rest van het brood en snijd schuin door.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
10 g verse selderij
6 witte scharreleieren
1 tl kerriepoeder
2 el milde olijfolie
250 g diepvries fijne tuinerwten
8 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
broodrooster