Paprika-fetadip en artisjok-kaasdip uit de oven
bewaar
bewaar

Paprika-fetadip en artisjok-kaasdip uit de oven

Bugles en tortillachips die je in twee verschillende dips dipt: paprika-fetadip en artisjok-kaasdip. Dat is nog eens een borrelhapje waar je u tegen zegt.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de artisjokharten fijn en meng met de oregano, ⅔ van de zuivelspread en de geraspte kaas in 1 ovenschaal. Breng op smaak met peper.

Verkruimel de feta. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes van ca. 1 cm en de koriander fijn. Doe de paprika met de rest van de zuivelspread, feta, paprikapoeder en ¾ van de koriander in de hoge beker en pureer grof met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verdeel over de tweede ovenschaal.

Bak de artisjok-kaasdip en paprika-fetadip ca. 15 min. in de oven. Bestrooi de paprika-fetadip met de rest van de koriander en serveer de dips met de tortillachips en bugles.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprika-fetadip en artisjok-kaasdip uit de oven

Bugles en tortillachips die je in twee verschillende dips dipt: paprika-fetadip en artisjok-kaasdip. Dat is nog eens een borrelhapje waar je u tegen zegt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig