Rode linzen wraps
Je hebt wraps in alle kleuren van de regenboog, maar deze zelfgemaakte rode linzen wraps zijn misschien wel de mooiste.
Aan de slag
Doe de linzen en het water in een kom, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 4 uur weken op kamertemperatuur.
Doe de linzen met het weekwater en het zout in een blender en maal in ca. 3 min. glad.
Verhit een ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en schep er een soeplepel beslag in. Zwenk de pan zodat de hele bodem bedekt is met beslag. Bak de wrap ca. 1 min. tot de bovenkant droog is en de onderkant lichtbruin. Keer de wrap en bak nog 1 min. Herhaal met de rest van de olie en het beslag. Houd de wraps warm in een theedoek terwijl je de andere bakt.
Rode linzen wraps
Je hebt wraps in alle kleuren van de regenboog, maar deze zelfgemaakte rode linzen wraps zijn misschien wel de mooiste.
bijgerecht
null personen
215 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Doe de linzen en het water in een kom, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 4 uur weken op kamertemperatuur.
Doe de linzen met het weekwater en het zout in een blender en maal in ca. 3 min. glad.
Verhit een ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en schep er een soeplepel beslag in. Zwenk de pan zodat de hele bodem bedekt is met beslag. Bak de wrap ca. 1 min. tot de bovenkant droog is en de onderkant lichtbruin. Keer de wrap en bak nog 1 min. Herhaal met de rest van de olie en het beslag. Houd de wraps warm in een theedoek terwijl je de andere bakt.
bereidingstip:
combinatietip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g rode linzen
350 ml kraanwater
½ tl zout
2½ el arachideolie
Dit heb je nodig
vershoudfolie
blender