Vegan BLTC-sandwich
Een klassieker in een vegan jasje. Dat is lunch waar je de rest van de dag aan blijft denken.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het vegan spek ca. 4 min. Keer halverwege. Rooster ondertussen het brood in de broodrooster.
Snijd de tomaten in plakken. Was en droog de blaadjes kropsla.
Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de sla, tomaat, vegan spek en plantaardige kip-kerriesalade. Dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd de BLTC-sandwich schuin doormidden en serveer.
Vegan BLTC-sandwich
Een klassieker in een vegan jasje. Dat is lunch waar je de rest van de dag aan blijft denken.
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het vegan spek ca. 4 min. Keer halverwege. Rooster ondertussen het brood in de broodrooster.
Snijd de tomaten in plakken. Was en droog de blaadjes kropsla.
Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de sla, tomaat, vegan spek en plantaardige kip-kerriesalade. Dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd de BLTC-sandwich schuin doormidden en serveer.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
80 g vegan spekplakjes
8 sneetjes meergranen vloerbroden
4 tomaten
8 blaadjes kropsla
175 g vegan salade kip kerrie
Dit heb je nodig
broodrooster