Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'
Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.
Aan de slag
Meng de bloem, maizena, sojadrink en een snufje zout tot een glad beslag. Meng de vegan spekjes door het beslag. Snijd de vegan kaas in reepjes.
Verhit in 2 koekenpannen met de helft van de olie en bak met de helft van het beslag 2 pannenkoeken.
Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Verdeel de vegan kaas erover. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag.
Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'
Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de bloem, maizena, sojadrink en een snufje zout tot een glad beslag. Meng de vegan spekjes door het beslag. Snijd de vegan kaas in reepjes.
Verhit in 2 koekenpannen met de helft van de olie en bak met de helft van het beslag 2 pannenkoeken.
Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Verdeel de vegan kaas erover. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g patentbloem
2 el maizena
350 ml sojadrink ongezoet
100 g vegan spekplakjes
200 g alternatief voor Goudse kaas plantaardige plakken
2 el zonnebloemolie
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag