Volkorenbrood met rozijnenspread en appel
Zoet en toch gezond en vol fruit. Dit broodje met rozijnenspread en appel is een kindvriendelijk ontbijt.
Aan de slag
Giet het kokende water over de rozijnen, laat 10 min. weken en giet af.
Boen ondertussen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
Doe de rozijnen met de olie, zuivelspread, 1 tl sinaasappelrasp (per 4 personen), 2 el sinaasappelsap (per 4 personen) en de kaneel in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread.
Besmeer de sneetjes brood met de rozijnenspread en verdeel de plakjes appel erover.
Volkorenbrood met rozijnenspread en appel
Zoet en toch gezond en vol fruit. Dit broodje met rozijnenspread en appel is een kindvriendelijk ontbijt.
null personen
345 kcal
10 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Giet het kokende water over de rozijnen, laat 10 min. weken en giet af.
Boen ondertussen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
Doe de rozijnen met de olie, zuivelspread, 1 tl sinaasappelrasp (per 4 personen), 2 el sinaasappelsap (per 4 personen) en de kaneel in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread.
Besmeer de sneetjes brood met de rozijnenspread en verdeel de plakjes appel erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml kokend water
100 g rozijnen
1 sinaasappel
1 Elstar appel
2 el milde olijfolie
2 el zuivelspread naturel
½ tl gemalen kaneel
8 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker