Volkorenbrood met rozijnenspread en appel
bewaar
bewaar

Volkorenbrood met rozijnenspread en appel

Zoet en toch gezond en vol fruit. Dit broodje met rozijnenspread en appel is een kindvriendelijk ontbijt.

10 min. bereiden / 5 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Giet het kokende water over de rozijnen, laat 10 min. weken en giet af.

Boen ondertussen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken. 

Doe de rozijnen met de olie, zuivelspread, 1 tl sinaasappelrasp (per 4 personen), 2 el sinaasappelsap (per 4 personen) en de kaneel in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread.

Besmeer de sneetjes brood met de rozijnenspread en verdeel de plakjes appel erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenbrood met rozijnenspread en appel

Zoet en toch gezond en vol fruit. Dit broodje met rozijnenspread en appel is een kindvriendelijk ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig