Biefstuk met pesto, aardappelschijfjes en tomatensalade
bewaar
bewaar

Biefstuk met pesto, aardappelschijfjes en tomatensalade

Wat hoort er bij biefstuk? Gebakken aardappeltjes natuurlijk. Extra zonnig met pesto en tomatensalade.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm een hapjespan met ½ van de olijfolie op middelhoog vuur en bak de aardappelschijfjes in 10-12 min. goudgeel en knapperig. Schep regelmatig om. Dep ondertussen de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

Verwarm een koekenpan met ¼ van de olijfolie op hoog vuur en bak de biefstukken in 3-4 min. medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. Snijd ondertussen de trostomaten in 8 parten.

Voeg de rest van de olijfolie en de cremaceto toe en schep goed door. Breng de tomatensalade op smaak met vers- gemalen zwarte peper en eventueel zout.

Schep de gebakken aardappelschijfjes en tomatensalade op platte borden. Snijd de biefstukken op de draad in plakken en verdeel over de borden. Verdeel de groene pesto over de biefstukplakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met pesto, aardappelschijfjes en tomatensalade

Wat hoort er bij biefstuk? Gebakken aardappeltjes natuurlijk. Extra zonnig met pesto en tomatensalade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig