Pastasalade met asperges en zalm
bewaar
bewaar

Pastasalade met asperges en zalm

Voor wie in de lente en de zomer geen genoeg krijgt van pastasalade: deze pastasalade met asperges en zalm is een blijvertje, hoor!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Verwarm ondertussen de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de pasta.

Schil ondertussen de asperges rondom met de dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Snijd 2 cm van de houtachtige onderkant en snijd de asperges in stukken van 4 cm. Kook 8 min. in ruim water met eventueel zout.

Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes en de radijs in plakjes. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de helft van de vrucht en pers de hele vrucht uit.

Meng de pasta met de asperges, radijs en bosui. Breng op smaak met 1 el citroensap (per 4 personen), 1 tl -rasp (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel de gerookte zalm in stukken en schep samen met de rucola erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met asperges en zalm

Voor wie in de lente en de zomer geen genoeg krijgt van pastasalade: deze pastasalade met asperges en zalm is een blijvertje, hoor!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig