Noedels met witte asperges en vega kip
Gooi je witte asperges ook eens in de wok! Lekker met vega kipstuckjes, sojabonen en noedels.
Aan de slag
Schil de asperges rondom met de dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Snijd 2 cm van de houtachtige onderkant en snijd de asperges in stukken van 4 cm. Kook 8 min. in ruim water.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid de noedels en de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noedels met de aspergesaus en vervolgens met de asperges en vegan kip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Noedels met witte asperges en vega kip
Gooi je witte asperges ook eens in de wok! Lekker met vega kipstuckjes, sojabonen en noedels.
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de asperges rondom met de dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Snijd 2 cm van de houtachtige onderkant en snijd de asperges in stukken van 4 cm. Kook 8 min. in ruim water.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid de noedels en de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noedels met de aspergesaus en vervolgens met de asperges en vegan kip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse witte asperges
2 el zonnebloemolie
320 g vegetarische kipstuckjes
400 g Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
250 g Samasaya fijne eiernoedels
40 g saus voor asperges
Dit heb je nodig
dunschiller