Pizzabroodje
bewaar
bewaar

Pizzabroodje

Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.

10 min. bereiden / 17 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg in 8 gelijke rechthoekige stukken zonder het bakpapier door te snijden. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.

Verdeel de kaas over de stukken deeg. Beleg elk stuk met de champignons en blokjes paprika. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de pizzabroodjes net onder het midden van de oven in 17-20 min. gaar.

bewaartipJe kunt de gebakken pizza maximaal 2 dagen afgedekt in vershoudfolie in de koelkast bewaren. Je kunt ’m na het afkoelen ook invriezen en 3 maanden bewaren in de vriezer. Warm (bevroren) pizza in 6-8 min. op in de oven op 180 °C.
combinatietipOok lekker met 70 g spianata romana (salami) erop, of 90 g uitgelekte gegrilde artisjok.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizzabroodje

Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig