Pizzabroodje
Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg in 8 gelijke rechthoekige stukken zonder het bakpapier door te snijden. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
Verdeel de kaas over de stukken deeg. Beleg elk stuk met de champignons en blokjes paprika. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de pizzabroodjes net onder het midden van de oven in 17-20 min. gaar.
Pizzabroodje
Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.
null porties
220 kcal
10 min. bereiden
17 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg in 8 gelijke rechthoekige stukken zonder het bakpapier door te snijden. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
Verdeel de kaas over de stukken deeg. Beleg elk stuk met de champignons en blokjes paprika. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de pizzabroodjes net onder het midden van de oven in 17-20 min. gaar.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g champignons
1 rode paprika
600 g pizzadeeg met tomatensaus
150 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
bakpapier