Laagjestoetje met mango, lange vingers en extra pure hagelslag (advertorial)
bewaar
bewaar

Laagjestoetje met mango, lange vingers en extra pure hagelslag (advertorial)

Laagje voor laagje bouw je dit heerlijke laagjestoetje op in een mooi glas. En daarna kun je er laagje voor laagje van genieten!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil van de helft van de sinaasappel. Pers de hele sinaasappel uit.

Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en het vanille-extract. Roer de mascarpone los en spatel voorzichtig door de slagroom. Breek de lange vingers in grove stukken en doop in het sinaasappelsap.

Doe 1 tl sinaasappelrasp (per 6 personen) en de mangstukjes in de hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.

Verdeel de helft van de lange vingers over de bodem van de glazen. Verdeel hier eerst de helft van het mascarponemengsel en dan de helft van de mangopuree over. Leg de helft van de mangoplakjes erop en bestrooi met de helft van de hagelslag. Herhaal deze stap en serveer.

variatietipVoeg eens 2 el sinaasappellikeur toe aan het mascarponemengsel. Lekker!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Laagjestoetje met mango, lange vingers en extra pure hagelslag (advertorial)

Laagje voor laagje bouw je dit heerlijke laagjestoetje op in een mooi glas. En daarna kun je er laagje voor laagje van genieten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig