Kroketburger met mosterdmayo en salade
Wat een pret, we eten een broodje kroket! En de pret wordt alleen maar groter, omdat het een vegan kroketburger is.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de broodjes samen met de kroketburgers in ca. 8 min. in het midden van de oven af.
Snijd ondertussen ¼ van de komkommer in plakjes en de rest in kleine blokjes van een ½ cm. Meng de mayo met de mosterd, peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open en besmeer alle snijkanten van de broodjes met de helft van de mosterdmayo. Beleg met wat ijsbergsla, de kroketburger en komkommerplakjes en dek af met de bovenkant van de broodjes.
Meng de rest van de mosterdmayo met de azijn en komkommerblokjes, rauwkost en de rest van de ijsbergsla. Serveer de salade bij de kroketburgers.
Kroketburger met mosterdmayo en salade
Wat een pret, we eten een broodje kroket! En de pret wordt alleen maar groter, omdat het een vegan kroketburger is.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
7 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de broodjes samen met de kroketburgers in ca. 8 min. in het midden van de oven af.
Snijd ondertussen ¼ van de komkommer in plakjes en de rest in kleine blokjes van een ½ cm. Meng de mayo met de mosterd, peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open en besmeer alle snijkanten van de broodjes met de helft van de mosterdmayo. Beleg met wat ijsbergsla, de kroketburger en komkommerplakjes en dek af met de bovenkant van de broodjes.
Meng de rest van de mosterdmayo met de azijn en komkommerblokjes, rauwkost en de rest van de ijsbergsla. Serveer de salade bij de kroketburgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbakkaiserbroodjes
4 plantaardige kroketburgers
1 komkommer
6 el vegan mayonaise
1½ el dijonmosterd
200 g gemengde ijsbergsla
1 el wittewijnazijn
150 g rauwkost Amsterdamse ui