Gevulde paprika’s met tonijn, macaroni en mozzarella uit de oven
bewaar
bewaar

Gevulde paprika’s met tonijn, macaroni en mozzarella uit de oven

Fan van mac 'n cheese, tuna melt en gevulde paprika's? Dit recept is een beetje van al je favorieten in één.

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje zitten. Leg de halve paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de helft van de olie en bestrooi met peper. Bak ca. 10 min. in de oven.

Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.

Snijd ondertussen de olijven in plakjes en de mozzarella in blokjes. Laat de tonijn uitlekken. Giet de macaroni af en meng met de pesto, tonijn, olijven en mozzarella. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Neem de halve paprika’s uit de oven en dep vanbinnen voorzichtig droog. Vul ze met het macaroni-tonijnmengsel. Zet terug in de oven en bak nog ca. 15 min.

Klop ondertussen de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing. Schep de veldsla om met de dressing en serveer bij de gevulde paprika's.

serveertip Eventueel wat vulling over? Serveer het los erbij.
vegatip In plaats van tonijn kun je ook 200 g vegan rulstukjes gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika’s met tonijn, macaroni en mozzarella uit de oven

Fan van mac 'n cheese, tuna melt en gevulde paprika's? Dit recept is een beetje van al je favorieten in één.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig