Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus
Vandaag is de dag voor deze pasta: vlug, voedzaam en verrukkelijk!
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kalkoen 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, paprika, kastanjechampignons en oregano toe en bak al omscheppend 5 min. op hoog vuur.
Voeg de Sugocasa toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg naar smaak peper en eventueel zout toe.
Giet de pasta af en meng samen met ⅔ van de mozzarella door de tomatensaus. Bestrooi met de rest van de mozzarella.
Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus
Vandaag is de dag voor deze pasta: vlug, voedzaam en verrukkelijk!
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kalkoen 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, paprika, kastanjechampignons en oregano toe en bak al omscheppend 5 min. op hoog vuur.
Voeg de Sugocasa toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg naar smaak peper en eventueel zout toe.
Giet de pasta af en meng samen met ⅔ van de mozzarella door de tomatensaus. Bestrooi met de rest van de mozzarella.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biologische fusilli volkoren
1 teen knoflook
2 puntpaprika's
250 g kalkoenfilet
1 el milde olijfolie
500 g gesneden kastanjechampignons
1½ el gedroogde oregano
690 g sugo tradizionale tomatensaus in pot
150 g geraspte mozzarella