Volkoren toast met frisse limoen-ricotta, rucola, avocado en aardbeien
Een zonnig stukje toast met voorjaarssmaken! Lekker fris met limoen-ricotta en aardbeien.
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper.
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in dunne plakjes. Snijd de aardbeien in plakjes.
Besmeer de sneetjes brood met de limoenricotta. Verdeel de rucola, plakjes avocado en aardbeien erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Volkoren toast met frisse limoen-ricotta, rucola, avocado en aardbeien
Een zonnig stukje toast met voorjaarssmaken! Lekker fris met limoen-ricotta en aardbeien.
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper.
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in dunne plakjes. Snijd de aardbeien in plakjes.
Besmeer de sneetjes brood met de limoenricotta. Verdeel de rucola, plakjes avocado en aardbeien erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes volkoren vloerbrood
1 limoen
250 g ricotta
1 eetrijpe avocado
200 g verse aardbeien
30 g rucola
Dit heb je nodig
broodrooster