Volkoren toast met frisse limoen-ricotta, rucola, avocado en aardbeien
bewaar
bewaar

Volkoren toast met frisse limoen-ricotta, rucola, avocado en aardbeien

Een zonnig stukje toast met voorjaarssmaken! Lekker fris met limoen-ricotta en aardbeien.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper.

Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in dunne plakjes. Snijd de aardbeien in plakjes.

Besmeer de sneetjes brood met de limoenricotta. Verdeel de rucola, plakjes avocado en aardbeien erover. Breng op smaak met versgemalen peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren toast met frisse limoen-ricotta, rucola, avocado en aardbeien

Een zonnig stukje toast met voorjaarssmaken! Lekker fris met limoen-ricotta en aardbeien.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig