Vegan stoof
bewaar
bewaar

Vegan stoof

Wow! Met vegan stoofstukjes zet jij al in 'n half uurtje een heerlijk geurende stoof op tafel.

10 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in boogjes van ca. een ½ cm dik. Schil de winterpeen en snijd in blokjes van ca. 1 cm.

Verhit de olie in een stoofpan op middelhoog vuur en bak de ui, bleekselderij en peen 6 min. Schep regelmatig om. Voeg de knoflook en vegan stoofstukjes toe en bak al omscheppend 2 min. mee.

Voeg de tomaten toe en plet iets met een pollepel. Voeg de takjes rozemarijn toe. Breng aan de kook en stoof op laag vuur 20 min.

Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Breng de stoof op smaak met citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen), peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan stoof

Wow! Met vegan stoofstukjes zet jij al in 'n half uurtje een heerlijk geurende stoof op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig