Sesamgranola met yakult-yoghurt
bewaar
bewaar

Sesamgranola met yakult-yoghurt

Genoeg van elke dag hetzelfde ontbijt? Begin de dag dan eens met granola van sesamzaad. Yakult-yoghurt erbij, goedemorgen!

10 min. bereiden / 20 min. oventijd / 15 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de kokosolie en klop in een kom met de pindakaas en ahornsiroop door elkaar. Meng in een andere kom de havervlokken met het amandelschaafsel, sesamzaad, de kaneel en een snufje zout.

Meng voor de granola met een spatel de natte ingrediënten door de droge ingrediënten. Verdeel het mengsel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven en laat 15 min. afkoelen.

Meng ondertussen de yoghurt met de Yakult en verdeel over diepe kommen. Verdeel de granola en de blauwe bessen over de yoghurt.

bewaartipMaak extra veel granola en bewaar in een luchtdichte pot met deksel (ca. 1-2 weken).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sesamgranola met yakult-yoghurt

Genoeg van elke dag hetzelfde ontbijt? Begin de dag dan eens met granola van sesamzaad. Yakult-yoghurt erbij, goedemorgen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig