Mini frittata's met broccolirijst, kikkererwten en witte kaas
bewaar
bewaar

Mini frittata's met broccolirijst, kikkererwten en witte kaas

Alles als mini-variant is leuk! Zo ook deze mini frittata's met broccolirijst, kikkererwten en witte kaas.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook met de kerrie 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de kikkererwten toe, bak 3 min., roer regelmatig. Voeg de broccolirijst toe en roerbak 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Klop de eieren los in een kom. Doe hier het broccoli-kikkererwtenmengsel bij. Verkruimel de witte kaas en voeg toe. Meng goed en verdeel dit over 12 holtes (per 4 personen) van een ingevette muffinvorm. Bak 10-15 min. in de oven tot gaar. Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Serveer warm of koud met de komkommer en salade ui. Lekker met sriracha.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini frittata's met broccolirijst, kikkererwten en witte kaas

Alles als mini-variant is leuk! Zo ook deze mini frittata's met broccolirijst, kikkererwten en witte kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig