Mini-rösti gourmet
Niet alleen vis, vlees & groenten passen in zo'n mini-pannetje. Ook deze zelfgemaakte mini-rösti's zijn perfect voor de gourmet.
Aan de slag
Schil en rasp de aardappelen. Rasp de sjalot. Meng met de aardappel, eieren, peper en zout. Zet in een schaal op tafel. Zet de kruidenboter er in een schaaltje naast.
Verdeel de kruidenboter over de gourmetpannetjes, verdeel een schepje van het aardappelmengsel erover, duw wat aan en bak in 15 min. gaar. Keer halverwege.
Mini-rösti gourmet
Niet alleen vis, vlees & groenten passen in zo'n mini-pannetje. Ook deze zelfgemaakte mini-rösti's zijn perfect voor de gourmet.
bijgerecht
null porties
100 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de aardappelen. Rasp de sjalot. Meng met de aardappel, eieren, peper en zout. Zet in een schaal op tafel. Zet de kruidenboter er in een schaaltje naast.
Verdeel de kruidenboter over de gourmetpannetjes, verdeel een schepje van het aardappelmengsel erover, duw wat aan en bak in 15 min. gaar. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g iets kruimige aardappelen
1 sjalot
2 middelgrote eieren
50 g kruidenboter