Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.
Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.
Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.
Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.
Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.
Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 plakjes Peijnenburg gesneden ontbijtkoek
30 g ongebrande walnoten
1 Conference peer
125 g pitloze rode druiven
300 ml halfvolle yoghurt
Dit heb je nodig
bakpapier