Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.
Aan de slag
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.
Verwarm ondertussen een braadpan met dikke bodem en bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.
Verwarm ondertussen een braadpan met dikke bodem en bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g parelcouscous
100 g gerookte spekreepjes
400 g verse spinazie
300 g diepvries tuinerwten
90 g koelverse pestospread
Dit heb je nodig
keukenpapier
braadpan met dikke bodem