Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
bewaar
bewaar

Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.

Verwarm ondertussen een braadpan met dikke bodem en bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

vegatipBekijk ook dit recept

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig