Clubsandwich met zuivelspread, rosbief & gekookt ei
Stapelen maar, deze gezonde clubsandwich kan niet hoog genoeg!
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in lange linten.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en bestrooi met peper. Beleg per persoon 2 sneetjes achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Leg die 2 sneetjes per persoon op elkaar. Zodat je uiteindelijk voor 4 personen ook 4 stapels krijgt. Dek de stapels af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
Clubsandwich met zuivelspread, rosbief & gekookt ei
Stapelen maar, deze gezonde clubsandwich kan niet hoog genoeg!
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in lange linten.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en bestrooi met peper. Beleg per persoon 2 sneetjes achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Leg die 2 sneetjes per persoon op elkaar. Zodat je uiteindelijk voor 4 personen ook 4 stapels krijgt. Dek de stapels af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 sneetjes boerenvolkorenbrood sesam
4 witte scharreleieren
½ komkommer
100 g zuivelspread knoflook en kruiden
100 g gesneden rosbief
42½ g veldsla
Dit heb je nodig
broodrooster
kaasschaaf