Roerei met kiemgroente & volkorentoast
Roeren maar, die eieren. Kiemgroente en volkorentoast erbij en je dag kan beginnen.
Aan de slag
Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Garneer het roerei met de kiemgroente. Serveer met de toast.
Roerei met kiemgroente & volkorentoast
Roeren maar, die eieren. Kiemgroente en volkorentoast erbij en je dag kan beginnen.
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Garneer het roerei met de kiemgroente. Serveer met de toast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 witte scharreleieren
100 ml halfvolle melk
1½ el milde olijfolie
6 sneetjes boerenvolkorenbrood sesam
30 g milde kiemgroente
Dit heb je nodig
broodrooster