Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes
Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er de witte kaas over. Rooster 10-15 min. in het midden van de oven tot goudgeel.
Snipper de sjalot. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng ondertussen het basisrecept met de broccolirijst, de olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en de spinazie. Breng de salade op smaak met peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en serveer.
Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes
Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er de witte kaas over. Rooster 10-15 min. in het midden van de oven tot goudgeel.
Snipper de sjalot. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng ondertussen het basisrecept met de broccolirijst, de olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en de spinazie. Breng de salade op smaak met peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pitabroodjes
200 g witte kaas 45+
1 sjalot
1 citroen
½ basisrecept linzen met wortel en rozemarijn
400 g broccolirijst
5 el traditionele olijfolie
200 g verse spinazie