Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes
bewaar
bewaar

Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes

Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er de witte kaas over. Rooster 10-15 min. in het midden van de oven tot goudgeel.

Snipper de sjalot. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng ondertussen het basisrecept met de broccolirijst, de olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en de spinazie. Breng de salade op smaak met peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en serveer.

bereidingstipZoek op de site naar 1194262 voor het basisrecept "Linzen met wortel en rozemarijn".

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes

Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig