Romige kippensoep
bewaar
bewaar

Romige kippensoep

Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.

20 min. bereiden / 8 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Doe ondertussen het basisrecept, het water, de kerrie en de soepgroente in een (soep)pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur koken en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over grote kommen en serveer met de broodjes.

bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het basisrecept 'Kipragout'.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kippensoep

Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig