Ovengroente met runderchipolata
Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijven erover.
Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat staan tot gebruik. Besprenkel ondertussen de groenten met de olie en bestrooi met zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.
Ovengroente met runderchipolata & harissa
Instructievideo - 00:26 min.
Ovengroente met runderchipolata
Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijven erover.
Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat staan tot gebruik. Besprenkel ondertussen de groenten met de olie en bestrooi met zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli
165 g groene olijven met knoflook
8 runderchipolata
3 el milde harissa
2 el milde olijfolie
1 mespunt zout
250 g romaatjes
Dit heb je nodig
bakpapier