Michelada (biercocktail)
Hoe kouder, hoe lekkerder! Probeer deze Mexicaanse cocktail ook met stukjes mango of ananas.
Aan de slag
Maal het zeezout in een molen op een schoteltje. Halveer de limoenen. Wrijf 1 limoenhelft over de randen de glazen. Druk de randen vervolgens zachtjes in het zout, zodat er een dunne zoutrand ontstaat. Pers de rest van de limoenen uit. Verdeel het limoensap over de glazen. Schenk het Sol bier erover.
Michelada (biercocktail)
Hoe kouder, hoe lekkerder! Probeer deze Mexicaanse cocktail ook met stukjes mango of ananas.
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maal het zeezout in een molen op een schoteltje. Halveer de limoenen. Wrijf 1 limoenhelft over de randen de glazen. Druk de randen vervolgens zachtjes in het zout, zodat er een dunne zoutrand ontstaat. Pers de rest van de limoenen uit. Verdeel het limoensap over de glazen. Schenk het Sol bier erover.
serveertip:
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g zeezout
4 limoenen
4 flesjes Sol bier
Dit heb je nodig
breed glas (à 330 ml)