Ginger-shandy-biercocktail
Zelfs de grootste bierdrinkers zullen deze frisse cocktail kunnen waarderen.
Aan de slag
Boen de limoen schoon, snijd de helft in 4 partjes en pers de andere helft uit. Verdeel de gembersiroop en het limoensap over de glazen. Meng met een lepel of stamper. Doe de ijsblokjes in een schone theedoek en sla klein, bijvoorbeeld met een hamer. Verdeel het ijs over de glazen. Verdeel de ginger ale en pils over de glazen en roer door. Doe in elk glas 2 partjes limoen en serveer met een rietje en een stamper.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Ginger-shandy-biercocktail
Zelfs de grootste bierdrinkers zullen deze frisse cocktail kunnen waarderen.
null personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen de limoen schoon, snijd de helft in 4 partjes en pers de andere helft uit. Verdeel de gembersiroop en het limoensap over de glazen. Meng met een lepel of stamper. Doe de ijsblokjes in een schone theedoek en sla klein, bijvoorbeeld met een hamer. Verdeel het ijs over de glazen. Verdeel de ginger ale en pils over de glazen en roer door. Doe in elk glas 2 partjes limoen en serveer met een rietje en een stamper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 el gembersiroop
4 ijsblokjes
100 ml ginger ale
250 ml pils
Dit heb je nodig
cocktailglazen
stampertjes
theedoek
rietjes