Gnocchi met ricotta, Parmaham en groene asperges
bewaar
bewaar

Gnocchi met ricotta, Parmaham en groene asperges

Gnocchi + groene asperges = een verrassend lekkere combi!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de parmaham in reepjes van een ½ cm.

Breng een grote pan water aan de kook. Snijd de onderste 2 cm van de groene asperges en snijd de asperges in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges, tuinerwten en gnocchi 2 min. Giet af in een vergiet, bewaar 50 ml kookvocht (per 4 personen).

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de parmaham toe en bak 1 min. mee. Voeg de asperges, tuinerwten en gnocchi toe. Bak 2 min. mee.

Meng de ricotta met het bewaarde kookvocht en roer door de gnocchi. Meng de Parmezaanse kaas erdoor. Breng de gnocchi op smaak met peper en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met ricotta, Parmaham en groene asperges

Gnocchi + groene asperges = een verrassend lekkere combi!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig