Salade met rabarber, geitenkaas en spekjes
bewaar
bewaar

Salade met rabarber, geitenkaas en spekjes

Rabarber: roze van buiten, wit van binnen. Rauw doet 'ie het fantastisch in deze salade.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin de spekjes op middelhoog vuur 5 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Maak de rabarber schoon en schaaf met een dunschiller in lange linten. Was de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appel met schil vervolgens in heel dunne plakjes. Meng de olijfolie, honing en balsamicoazijn tot een gladde dressing. Voeg toe aan de rabarber en appel en laat 5 min. staan.

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Meng de bosui en de sla voorzichtig door de rabarber-appelsalade. Breng op smaak met peper. Leg de plakjes geitenkaas erop en bestrooi met de gebakken spekjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met rabarber, geitenkaas en spekjes

Rabarber: roze van buiten, wit van binnen. Rauw doet 'ie het fantastisch in deze salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig